Værksted - Volkswagen Service Vordingborg

Vi hos Carsten Jensen Biler ApS er godt klar over, at et værkstedsbesøg er en tillidssag, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til den tillid. som De viser os, ved at bruge vores værksted.

Hvordan vil vi hos Carsten Jensen Biler ApS så leve op til den målsætning?

For det første så har vores værkfører gennemgået en meget omfattende videreuddannelse, så han i dag er eksamineret servicerådgiver, hvilket sætter ham i stand til, sammen med Dem, at finde den helt rigtige løsning ud fra Deres ønsker og behov.

Den valgte løsning vil tage udgangspunkt i, at De skal have lavet Deres bil bedst muligt og til den rigtige pris. Løsningen tager udgangspunkt i Deres ønsker og forventninger, og der tages højde for bilens alder og antal kørte km.

Hvis det under arbejdets udførelse viser sig, at der er behov for yderligere reparationer, så kan De være sikker på, at vi ikke foretager yderligere reparationer, uden at De er informeret og har giver Deres tilsagn først.

For os er det vigtigt, at en aftale er en aftale.

For det andet, så kan de være sikker på, at alle vores folk er veluddannede mekanikere, som efterfølgende løbende uddannes til teknikere ved at gennemgå alle relevante kurser hos VW.

For det tredje så kræver en moderne bil, at værkstedet råder over det nyeste udstyr, herunder elektroniske testere, firehjuludmåler, røggastester, 4 gas tester, bremseprøvestand, aircondition fyldestation m.m.

Det vør vi selvfølgelig, og for at sikre at vi kan stole på vores udstyr, så kontrolleres det løbende af TI = Teknologisk Institut.

De er sikret følgende fordele ved at benytte vores autoriserede VW serviceværksted:

Alle service og reparationer udføres efter fabrikkens forskrifter.

Alle reservedele lever op til fabrikkens standarder.

Alle servicemeddelelser og nye opdateringer bliver udført på Deres bil.

De er sikker på at bevare fabriksgarantien og den gratis mobilitetsservice.

Vi siger hvad vi gør, og vi gør hvad vi siger.

Velkommen hos Carsten Jensen Biler ApS

Kenneth Nielsen

Kontaktinformationer

Volkswagen Service Vordingborg
Kværnvej 7
4760 Vordingborg

Tlf.: 55360600
CVR: 41940158
E-mail: kniel@cj-biler.dk

Åbningstider

I dag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00