Vinterklar

Sæt dig bag rattet med ro i sindet og kør trygt og sikkert gennem vinteren med et Bremsetjek.

Kør vinteren sikkert i møde med et Bremsetjek med bremserens
Front Assist, airbags, ESC-antiudskridningssystem osv. Din Volkswagen har masser af sikkerhedsudstyr, som passer på dig og dine passagerer. Det vigtigste af dem alle er bremserne. Bremserne bliver tjekket ved et autoriseret serviceeftersyn, men vi anbefaler at supplere med et Bremsetjek, hvor bremserne bliver adskilt, renset og smurt. Det ikke kun sikrer optimal funktion, det forlænger også bremsernes levetid.

Et Bremsetjek med bremserens fås i perioden d. 15/10-15/12 2021 til en garanteret maks. pris på kr. 695,-*.
Her får du tjekket:

  • Kontrol af bremsevæskestand
  • Visuel kontrol af bremser (belægning, rør og slanger)
  • Bremserne bliver adskilt, renset og smurt

Bestil tid på værkstedet


Sørg for klart udsyn hele vinteren med 20 % på nye vinduesviskere
I de mørke vintermåneder er et klart udsyn vigtigt for at opnå den højest mulige sikkerhed på din køretur. Derfor kan det være en god idé at udskifte vinduesbladene på din Volkswagen. Faktisk får du netop nu 20 % rabat på originale viskerblade fra Volkswagen**.

Du bør betragte velfungerende vinduesviskere som en del af din Volkswagens sikkerhedsudstyr, som er med til at passe på dig og dine passagerer. Især nu, hvor vi kører den mørke og regnfulde periode i møde, er det vigtigt, at udsynet både fremad og bagud er i top. Vi ser frem til at byde dig velkommen og fortælle nærmere om udvalget af viskerblade til netop din Volkswagen. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan blive klogere på, hvad du kan få til din Volkswagen.

Kontakt os


Kør årstiden trygt i møde med vinterdæk
Vi går koldere tider i møde, og ligesom dig selv skal din bil klædes godt på til vinteren. Ved at skifte til vinterhjul, får din bil en større kontaktflade med vejen, så du er sikker på at have ordentligt vejgreb, selv når sneen falder og vejene bliver glatte.

Vær på forkant med årstiden og book din tid til hjulskifte allerede nu. Så er du godt kørende – hele året rundt!

Læs mere og book tid til hjulskifte

 

*Bemærk: Bremsetjek med bremserens gælder alle Volkswagen Personbiler og Volkswagen Erhvervsbiler. Prisen er en garanteret maks. pris og inkluderer ikke eventuelle ekstra ydelser. Gælder i perioden 15.10.2021 - 15.12.2021.

**Gælder hos udvalgte Volkswagen Servicepartnere i perioden 15.10.2021 - 15.12.2021